10 Nisan 2018 Salı

OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ’NDE KATLİAM

OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ’Nİ KİRDEN PİSLİKTEN  ARINDIRMAK İÇİN KAMPANYA BAŞLATIYORUZ:

Osmangazi Üniversitesi’nde çok sayıda kirli işe imza atan, rüşvet yiyen, hırsızlık yapan, morgdaki ölülere tecavüz olaylarını örtbas eden, doktorların ölülerden organ çalmalarına öncülük eden, tüm Çerkes akrabalarını  hastaneye müdür olarak atayan Mesut Sarıbardak isimli pislik şahısı aranızda barındırmayın…

Morg’daki ölülere tecavüz olayını örtbas eden Başmüdür Mesut Sarıbardak’ın görevden alınarak hakkında Ağır Ceza mahkemesinde yargılanması için destek verin.

Eğer yargılanırsa, davaya müdahil olacağım.

Osmangazi Üniversitesi personeline ve kamuoyuna duyurulur.

Mail adresim: eskrehber@gmail.com






Yeni Facebook adresim:






ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ’NDE KATLİAM

Dört ölü… Üç yaralı...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı.

Bugün (05/04/2018) öğleden sonra saat 3’te meydana gelen katliamdan sonra katliamı gerçekleştiren Volkan Bayar gözaltına alındı.

Yedi senedir kirini pisliğini deşifre ettiğim üniversitede Rektör Hasan Gönen bu olayın da sorumlusudur.

Hırsız Tayyip'in koruması altında olan Rektörün görevden alınması ve yerine aklı başında bir Rektörün atanması, ya da bu üniversitenin kapatılması gerekiyor.

Kenan Akkuş (esrehber)




(Facebook bu yazımı neden sildi?)


OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KATLİAM YAPARAK 4 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP, ÜÇ KİŞİYİ YARALAYAN VOLKAN BAYAR, ESOGÜ'DE 6 SENEDİR DOKTORA YAPIYORDU.

Anladığım kadarıyla Volkan Bayar'ın 6 yıl sonunda mutlaka doktorasını bitirmesi gerekiyordu.

Altı seneyi geçerse para ödemek zorundaydı.

Volkan Bayar'a göre Dekan ve yardımcıları şahsi sebeplerden dolayı ona cephe almışlar, doktorasını bitirmesini engellemişlerdi.

Volkan da bunalıma girmiş ve çözümü, geleceğini engelleyenleri katletmekte bulmuştu.

Başka bir sebep olamaz.

Kendisine cephe alıp doktorasını engelleyen şahısların Fetöcü olduğunu ihbar edip Üniversiteden attırması iddialarımı güçlendiriyor.

Suç öldürende mi, ölenlerde mi?

Kanunlarımıza göre suç öldürendedir.

Bu katliamın sebebi tahmin ettiğim gibiyse yasalarımızdaki yeri "ağır tahrik sonrası cinayettir" ve Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Cemil Yücel, Volkan'a şahsi bir cephe aldıysa mutlaka yargılanmalı, bence en kısa zamanda istifa etmelidir...

Madem ki Volkan'dan kendinize bir zarar geleceğini biliyordunuz, neden doktorasını bitirmesine yardım etmediniz kardeşim? 

Doktorasını bitirmesine destek olup Üniversiteden şutlardınız. Sizler de zarar görmeden başınıza bela olan birinden kurtulurdunuz...

Volkan Bayar mahkemede işlediği cinayetlerinin hesabını verecek.



"Geleceğimi kararttılar" diyerek iki şarjör mermiyi yedi kişinin üstüne boşaltan bir şahısı katliama sürükleyen sebepleri de öğreneceğiz. 

Kimler suçlu, hep birlikte göreceğiz...


Kenan Akkuş (esrehber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder